Pentru informații suplimentare în legătură cu Factual.ro, vă invităm să ne contactați prin oricare din următoarele metode: ne găsiți pe Facebook sau la adresa de e-mail facts [at] factual . ro. 

Dacă aveți sugestii de fact-checking sau declarații de potențial interes ale persoanelor publice, nu ezitați să ne trimiteți sugestiile dumneavoastră. Redacția Factual alege subiectele care fac obiectul verificărilor conform unei metodologii.

Dacă sunteţi de părere că sunteţi îndreptăţit/ă a apela la dreptul la replică ca urmare a publicării unui articol pe site-ul nostru care porneşte de la o afirmaţie făcută de dumneavoastră, vă invităm să folosiţi adresa de contact menţionată mai sus. Mesajele ajung direct la membrii redacției care vor decide dacă sunt necesare modificări la conținutul editorial, conform metodologiei.

Privind marcarea postărilor cu conținut posibil înșelător pe Facebook, Factual se conformează metodologiei META și poate accepta apeluri la verdict doar în termen de 7 zile de la aplicarea acestuia.

 

SEO optimized by sem.ro SEO agency.