Primul site de fact-checking pe politicile și declarațiile publice din România.
Baner

Dan Motreanu

Afiliere Politică: PNL, europarlamentar și președinte filiala Giurgiu

 

Biografie: Wikipedia

Europarlamentar, vicepreședinte al PNL pe probleme de educație, cercetare, tineret și sport, cultură, culte, minorități.

Este născut în 1970, în Orăștie (jud. Hunedoara) și, potrivit CV-ului, a terminat Universitatea de Vest Timişoara, specializarea Litere, Filozofie-Istorie. După absolvirea facultății, a lucrat ca profesor de istorie și cultură civică la Alba Iulia (1995-1997) și ca redactor la ziarul Observator și corespondent al agenției de știri Mediafax în jud. Alba (1996-1997).

A fost deputat în perioada 2004-2016 (trei mandate). A obținut primul mandat pe listele Alianței DA, în circumscfripția București, iar pe următoarele două le-a câștigat în Călărași.

Din 2019 este membru al Parlamentului European, vicepreședinte al Comisiei pentru mediu, sănătate publică și siguranță alimentară (ENVI), membru al Comisiei pentru piața internă și protecția consumatorilor (IMCO), membru al Comisiei de anchetă privind protecția animalelor în timpul transportului și membru supleant al Comisiei pentru agricultură și dezvoltare rurală (AGRI)

© 2022 Factual.ro · Toate drepturile rezervate   •   Cookies   •   Contact

Revamped by webgraphic webdesign Sibiu. Recomandăm magazinul de cauciucuri și anvelope de la AnvelopeX.

SEO optimized by sem.ro SEO agency.