Maria Grapini (PSD)
„ - peste 4000 de amendamente, fiind pe primul loc în topul celor 32 de eurodeputați români
- peste 600 luări de cuvânt în Parlamentul European
- câștigarea premiului MepAwards19, la secțiunea Piața Internă și Protecția Consumatorului, fiind cel mai important premiu pe care îl poate primi un eurodeputat pentru activitatea din Parlamentul European.”
Adevărat
Barometru Factual
Europa
Data verificării: 04.06.2019
www.factual.ro
Sursa afirmației: Facebook

Context

Maria Grapini a candidat din nou pentru un fotoliu în Parlamentul European și în acest context, a scris pe Facebook în 8 mai 2019, ce a făcut în actualul mandat:

„ – peste 4000 de amendamente, fiind pe primul loc în topul celor 32 de eurodeputați români
– peste 600 luări de cuvânt în Parlamentul European
– câștigarea premiului MepAwards19, la secțiunea Piața Internă și Protecția Consumatorului, fiind cel mai important premiu pe care îl poate primi un eurodeputat pentru activitatea din Parlamentul European.”

Ce verificăm?

Ce activitate a avut Maria Grapini în Parlamentul European în acest mandat.

Verificare

Site-ul  http://www.mepranking.eu indexează activitățile fiecărui europarlamentar european.

Am descoperit că a depus 4.043 de amendamente, fiind pe primul loc dintre europarlamentarii români și a luat cuvântul de 606 ori.

Site-ul http://www.mepawards.eu confirmă faptul că eurodeputatul Maria Grapini a câștigat premiul MepAwards19 la secțiunea Piața Internă și Protecția Consumatorului, dar e de menționat că premiul e oferit de o publicație online.

Concluzie

Declarația este adevărată. Eurodeputatul Maria Grapini a depus peste 4.000 de amendamente, a avut peste 600 de luări de cuvânt și a câștigat premiul MepAwards19 la secțiunea Piața Internă și Protecția Consumatorului.

SUBIECTE CONEXE

SEO optimized by sem.ro SEO agency.