Ştefan Enache (PMP)
Avem o hotărâre definitivă a instanței cum că proiectul (n.r. Pod Ciurel) poate continua
Adevărat
Barometru Factual
Electoral
Data verificării: 30.05.2016
www.factual.ro

Context

Ștefan Enache, candidatul PMP pentru primăria sectorului 6, a declarat (1.14.00) în dezbaterea electorală de la Digi 24, din 26.05.2016 că:

Avem o hotărâre definitivă a instanței cum că proiectul (n.r. Pod Ciurel) poate continua

 

 

Ce verificăm?

Verificăm istoricul și stadiul actual al dosarului în care se contestă avizul de construire al proiectului Pod Ciurel.

Verificare

Potrivit portalului instanțelor de judecată din România, în dosarul cu numărul 31643/3/2014 a fost pronunțată o hotărâre definitivă de către Curtea de Apel București.

 

Dosarul în care Mihai Daneș a solicitat retragerea autorizației de construire pentru podul Ciurel a fost rejudecat, iar în primă instanță, Tribunalul București a admis cererea reclamantului, dispunând atât anularea autorizației de construire, cât și desființarea lucrărilor efectuate în baza respectivei autorizații.

 

După ce Primăria Muncipiului București a făcut recurs la această hotărâre, dosarul a mers la Curtea de Apel București, unde completul de judecători a admis recursul și a respins acțiunea reclamantului ca fiind neîntemeiat, printr-o hotărâre definitivă.

Concluzie

Afirmația lui Cristian Enache este adevărată. Curtea de Apel București a dat o hotărâre definitivă prin care respinge cererea de anulare a autorizației de construire pentru podul Ciurel.

SUBIECTE CONEXE

SEO optimized by sem.ro SEO agency.